Fenerbahçe'nin efsane isminden şok sözler: "Sebastian Szymanski Mourinho'nun kendi menajerinin futbolcusu mu? Yeter artık ya! En-Nesyri o kadar kötü ki, bence Güiza'ya haksızlık etmişiz"

Fenerbahçe'nin efsane golcülerinden Semih Şentürk, Jose Mourinho'ya çok ağır sözlerle seslendi. Sebastian Szymanski'nin kötü performansına rağmen sürekli olarak oynatılmasına tepki gösteren Semih Şentürk, En-Nesyri'nin ise Güiza'dan daha büyük bir skandal olduğunu iddia etti.

"SZYMANSKI MOURINHO'NUN MENAJERİNİN TOPÇUSU MU?"

UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ikinci hafta maçında Twente deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen Fenerbahçe, taraftarlarını yine mutlu etmedi. Sarı lacivertli takımın efsane golcülerinden Semih Şentürk, SkySpor YouTube kanalındaki yorumlarında çok ağır ifadelerle Jose Mourinho'ya seslendi.

İşte Semih Şentürk'ün açıklamaları:

Altın fiyatlarında hareketlilik! İşte 4 Ekim 2024 güncel fiyatlar Galatasaray Letonya'da buz tuttu, 1 puana razı oldu! ATM'lerde yeni dönem önümüzdeki hafta başlıyor Galatasaray'ı yıkan haber İngiltere'den geldi! 40 milyon euro ödenecek Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a büyük şok! Fenerbahçe Hollanda'da yılmadı, 1 puanı söktü aldı!