Fenerbahçe'nin Lugano maçı ilk 11'i belli oldu! Jose Mourinho İsmail Yüksek için kararını verdi: Bu sezon bir ilki gerçekleştirecek: Tek hedef galibiyet

Jose Mourinho'dan İsmail Yüksek kararı... Şampiyonlar Ligi eleme maçında Lugano ile rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de ilk 11 netleşti. Teknik direktör Jose Mourinho, ilk maçta şans vermediği İsmail Yüksek'i bu maçta 11'de başlatacak.

JOSE MOURINHO'DAN İSMAİL YÜKSEK KARARI

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 4-3 kazandığı maçın rövanşında İsviçre'nin Lugano ekibini ağırlayacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, İngiltere Futbol Federasyonundan Robert Jones yönetecek.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!