Fenerbahçe'nin Twente maçında Jayden Oosterwolde'ye yakın takip! Milli Takım yetkilileri tribünden takip edecek

Fenerbahçe'nin bu akşam Twente deplasmanında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında Hollanda Milli Takım yetkilileri Jayden Oosterwolde'yi yakından takip edecek. Milli Takım hocası Ronald Koeman ile geçtiğimiz günlerde telefonla görüşen Jayden Oosterwolde, özel olarak izlenecek.

Fenerbahçe'nin yıldızı Jayden Oosterwolde göz hapsinde...

Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızı geçen sezondan beri ortaya koyduğu futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çekmişti. Fenerbahçe, yaz transfer döneminde gelen resmi teklifleri ise elinin tersiyle geri çevirdi. Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı yıldızı için milli takım kapısı açılmak üzere..

KOEMAN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Portakallar'ın hocası Ronald Koeman, geçtiğimiz günlerde Jayden Oosterwolde ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve ona gelecek planlarından bahsetti.

OOSTERWOLDE GÖRÜŞMEDEN ÇOK MEMNUN

23 yaşındaki savunma oyuncusunun ise bu görüşmeden çok memnun olduğu gelen bilgiler arasında...

MARKAJA ALINACAK

Hollanda Milli Takım yetkililerinin bugün oynanacak Twente maçında da yıldız oyuncuyu markaja alacağı öğrenildi.

BU SEZON OOSTERWOLDE

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 13 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Oosterwolde, bu sezon 12 maçta forma giydi ve 1109 dakika sahada kaldı. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu bu sezon ligde ve Avrupa'da skor katkısı veremedi. Ancak Jose Mourinho'nun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.  

(Takvim)

Deha izleyicisine kötü haber! Bu hafta yayınlanamayacak mı? Fenerbahçe Hollanda'da yılmadı, 1 puanı söktü aldı! Beşiktaş evinde de yıkıldı, Avrupa'da puana hasret kaldı!
Sonraki Haber