Ferudun Niğdelioğlu anlattı! Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe ile ilgili sözleri olay oldu: Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok!

Sansürsüz Futbol kanalının yorumcusu Ferudun Niğdelioglu, Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Aziz Yıldırım'ın takımın gidişatından memnun olmadığını söyleyen Niğdelioğlu, ''Aziz Yıldırım huzursuz ve mutsuz! "Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok!" diyor.'' dedi.

Sansürsüz Futbol kanalının yorumcusu Ferudun Niğdelioglu, Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Aziz Yıldırım'ın takımın gidişatından memnun olmadığını söyleyen Niğdelioğlu, ''Aziz Yıldırım huzursuz ve mutsuz! "Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok!" diyor. "En-Nesyri sürekli oynatılmalı!" diyor. Mourinho'nun da ruh halini beğenmiyor.'' sözleriyle dikkat çekti.

10 Ekim 2024'te hangi atlar pistte buluşacak? İşte tam koşu programı! At yarışı koşu sonuçları 9 Ekim 2024! Hangi atlar kazandı? ATV canlı yayında şok: Cem Öğretir'in burnu kanadı!
Sonraki Haber