Fethullah Gülen öldü mü ölmedi mi? FETÖ elebaşının yeğeni açıkladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen, terör örgütü elebaşının öldüğüne dair paylaşımlar sonrası görüntülü bir açıklama yaptı. Gülen'in ölmediği ortaya çıktı. Sosyal medyada "ne güzel sevinmiştik" şeklinde paylaşımlar geldi.

This browser does not support the video element.

Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. FETÖ'nün eski televizyon kanalı Samanyolu' nun spikeri ve FETÖ elebaşının yeğeni Kemal Gülen'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Kalp rahatsızlığına yenik düştü" dendi.

X'te bir anda gündem olan FETÖ elebaşının ölüp ölmediği merak edilirken Kemal Gülen videolu açıklama yapmak zorunda kaldı. Yeğen Gülen, FETÖ elebaşının ölmediğini ve o hesabın kendisine ait olmadığını belirtti.

Pensilvanya defteri kapanınca ABD'de başka bir yere götürülen FETÖ, geçtiğimiz günlerde AA muhabiri tarafından aracının içinde beti benzi atmış vaziyette görüntülenmişti.

Bartın'daki demir çelik fabrikasında patlama; 10 işçi yaralandı Serhat Akın bir daha yürüyemeyebilir Otobüste kavga: sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi Kreşte skandal! 21 aylık bebeğe uyurken tokat kamerada Tır ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 14 yaralı 5,9'luk deprem Kale'de asfaltı çatlattı, yollar kapandı