FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölmeden önce çekilen son görüntüsü!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölmeden bir hafta önce çekilen son görüntüsü yeniden gündem oldu. İşte 1999'dan beri yaşadığı evinden nisan ayında yeni evine götürülen terörist Gülen'in son görüntüleri...

This browser does not support the video element.

15 Temmuz hain darbe girişiminin emrini veren Fetullah Gülen Amerika'da öldü. 

Teröristelebaşının öldüğü haberi sonrası 13 Ekim'de 99'dan beri yaşadığı evinden nisan ayında yeni evine götürüldüğü görüntüler yeniden gündem oldu. 

Gülen’in, FETÖ'nün merkezi olarak bilinen Saylosburg kasabasındaki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıktaki “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresinde bulunan büyük bir evde kaldığı tespit edilmişti. 

İnternetteki kamuya açık emlak sitelerine göre, yaklaşık 12 dönüm arazi üzerine 2008’de inşa edilmiş evin 400 metrekareye yakın iç alanında 3 odası ve 4 tuvaleti bulunuyor.

Gözlerden uzak orman içinde yer alan ve 887 bin dolar ile 1 milyon dolar civarında değer biçilen ev, civarına ve girişine yerleştirilen güvenlik kameraları ile sıkı şekilde korunuyor.

Evin 2023 yılında, Gülen’in kişisel bakımından sorumlu olduğu belirtilen örgütün elebaşlarından Cevdet Türkyolu’nun ve çocuklarının sahip olduğu Meserret LLC şirketi tarafından satın alındığı öne sürülüyor.

"FETÖ öldü" haberini verirken "Mekanı cennet olsun" dedi FETÖ elebaşının öldüğü hastane böyle görüntülendi! Rize'de heyelan, 3 ev toprak altında kaldı Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı: Tehdit edenleri işte böyle izledi Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü Bebeklerimizin hayatını hiçe sayan vicdansızlardan hesap sorulacak