FETÖ, 'Süleymancılar cemaatine operasyon yapılacak' yaygaraları koparıyor! Alihan Kuriş'e sahip çıktılar...

Süleymancılar cemaatinin lideri Alihan Kuriş'in FETÖ'den ihraç edilen Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile görüşmesi ifşalanınca FETÖ, 'Süleymancılara operasyon yapılacak' yaygaları koparmaya başladı. FETÖ firarisi Bülent Korucu Alihan Kuriş'e bakın nasıl sahip çıktı.

Süleymancılar cemaatinin lideri Alihan Kuriş'in FETÖ'den ihraç edilen Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile görüşerek Türkiye’yi kaosa sürükleme planı yaptığı ileri sürüldü.

İddialara göre Kuriş'in Ümraniye'deki cemaat merkezinde görüştüğü FETÖ'cü emniyetçiler, ekonomik temelli bir kalkışma planlıyor.

Bu gelişmeler yaşanırken FETÖ firarileri Alihan Kuriş'i desteğe koştu.

FETÖ'DEN 'ALİHAN KURİŞ HEDEFTE' YAYGARASI...

Gizli görüşmelerin ifşalanması sonrası 15 Temmuz darbe girişiminden sonra firar eden Bülent Korucu, 'Alihan Kuriş'in hedefte olduğu' yaygarasını kopardı. 

Korucu, “Söz konusu haberlerin amacını anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Süleymancılara ve onların üzerinden bütün cemaatlere, 'Akıbetiniz iki dudağımızın arasında!' mesajı veriliyor. Fakat burası çok ince bir çizgi; cemaatler zaten sineceği kadar sindi. Bütün değer yargılarını ayaklar altına serip yandaşlaştılar. Daha ne isteniyor ki? Ne yapsak yaranamıyoruz psikolojisi, kedinin köşeye sıkıştırılması gibi aksi tepki de doğurabilir.” ifadelerini kullandı. 

NEDİM ŞENER DE FETÖ-SÜLEYMANCILAR İŞBİRLİĞİNİ AÇIKLADI

Hürriyet yazarı Nedim Şener de “İsmailağa cemaatine sızma çalışmalarından sonra FETÖ’cüler şimdi de işbirliği yaptıkları Süleymancılar için devrede…” diyerek FETÖ ile Süleymancılar arasında işbirliği olduğunu kaydetti.

Başpehlivan 42 yaşında kalbine yenildi Kabine toplantısı başladı Eylül ayında açlık sınırı 20 bin TL'ye yaklaştı
Sonraki Haber