FETÖ’de sahte vasiyet şoku! Yeni video paylaştı...

Elebaşı Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen’in yeni yayınladığı videoda, örgüt ile ilgili inanılmaz iddialar da bulunuyor. Yeğen Ebuseleme’nin siyah beyaz yayınladığı videoda elebaşına önce övgüler diziyor sonra da milletten özür dilemeden ölmesini eleştiriyor. Ebuseleme konuşmasında ”Daha kırkı çıkmadan hemen bir vasiyet uydurdular” diyerek vasiyetin sahte olduğunu söylüyor. Yeğen Gülen, Özcan, Türkyol ile Dumanlı’nın içkici ve dayakçı olduğunu söylüyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in cenazesi gömülmeden önce başlayan tartışmalar sürüyor.

YEĞEN EBUSELEME GÜLEN YİNE GİZLENEN GERÇEKLERİ AÇIKLADI

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öz yeğeni olan Ebuseleme Gülen'in son yayınladığı video ortaya çıktı. Elebaşı Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen’in “Selamun Aleyküm Kardeşlerim” diyerek yeni yayınladığı videoda, örgüt ile ilgili inanılmaz iddialar da bulunuyor. Yeğen Ebuseleme’nin siyah beyaz yayınladığı videoda, elebaşına önce övgüler diziyor sonra da milletten özür dilemeden ölmesini eleştiriyor. Ebuseleme konuşmasında "Daha kırkı çıkmadan hemen bir vasiyet uydurdular” diyerek vasiyetin sahte olduğunu söylüyor.

YEĞEN GÜLEN TÜRKYOL, DUMANLI VE ÖZCAN’I İÇKİCİ VE DAYAKÇI İLAN ETTİ

İşte yeğen Gülen’in yayınladığı videoda yaptığı itiraf ve iddialar… "Söze başlamak o kadar zor ki! Öldü ölmez dediğimiz dağ gibi adam öldü. Hepimizi tek tek gömeceğine inandık yıllarca, ama olmadı. Keşke ben ondan önce ölseydim. Keşke o yaşasaydı ve bizi bu âli heyete emanet etmeseydi. Keşke Allah ömrümden alsaydı da o yaşasaydı. Keşke Allah Ekrem Dumanlı'nın canını alsaydı da hocam yaşasaydı. Fethullah Gülen öldü ve bizi yetim bıraktı. Ekrem gibi, Cevdet gibi, Mustafa Özcan gibi içkici, dayakçı üvey babalara emanet etti gitti bizi. Böyle adamlardan bize baba mı olur? Ama hepimizin babası oldular. Vasiyetiymiş hocamın güya. Daha kırkı çıkmadan hemen bir vasiyet uydurdular. Geçen bölüm ne demiştim? Fethullah Gülen de ölecek ve siz biz tak diye baş başa kalacağız bu dünyada. Bakın baş başa kaldık. Hadi öleceğini biliyorduk eninde sonunda ama böyle yarım kalacağımızı hiç tahmin etmemiştik. Bende üzüntüden çok bir yarım kalmıştık hali var. İçim buruk sanki. Sanki bir ses böyle bitmemeliydi diye haykırıyor.”

“NE OLURDU ŞU HALKTAN BİR ÖZÜR DİLESEYDİN?”

Ebuseleme Gülen, açıklamasının devamında, "Aylar önce yalvardım, küfürler bile ettim sana hocam. Bu suskunluğun yüzünden. Susmasaydın, konuşsaydın, meseleleri çözüp öyle gitseydin ne olurdu? Ne olurdu bir özür dileseydin? Tayyip'ten değil şu insanlardan bir özür dileseydin, şu halktan bir özür dileseydin. Niyetimiz kötü değildi ama bu yolda çok kalp kırdık, hakkınızı helal edin Türk halkı deseydin. Ne özür diledin, ne meselelerin aslını anlattın, ne de bize güzel bir gelecek bıraktın. Alçak Ekrem'i, hırsız Cevdet'i, katil darbeci Mustafa Özcan'ı başımıza bırakıp gittin. Ne olurdu beni dinleseydin? Hesap vermeden ölme hocam diye yalvardım sana ama dinlemedin. Bizi yarım bırakıp gittin. Ne yapacağız şimdi biz bu hırsızlarla, darbecilerle, katillerle? Bizi ali heyetli haramzadelere emanet ettin. Tabii ben hala inanmıyorum vasiyet olayına. Burada bir kağıt bulduk. Üstünde yazıyor ki Ali heyet şunlardan bunlardan oluşsun. Ben inanmıyorum o vasiyete. Bugüne kadar ortada olmayan bir çanta ve vasiyetten bahsediyorlar.” dedi.

“HOCAM HAYATTAYKEN TEHDİT EDİLİYORDU!”

FETÖ hakkında yaptığı açıklamalar ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken yeğen Gülen konuşmasında elebaşı amcasının yaşarken tehdit ettiği edildiğini şöyle belirtiyor.
“Ve ne hikmetse o vasiyette aman eski sistem aynen devam etsin, Ali heyet yönetsin, Cevdet, Mustafa Özcan, Ekrem maaş almaya devam etsin yazıyor. Aman abilere kimse dokunmasın yazıyor. Cevdet'e birkaç villa daha satın alın yazıyor. Değil mi alçaklar? Uydur uydur ipediz. Aha bende de var hocamın bir vasiyeti. Bakalım ne yazıyor? Herkes kampı bassın ve bu alçakları kamptan atsın. Hayatım boyu tehdit ettiler, sesimi çıkaramadım. Bunlardan hesap sorun. Cevdet bir puşttur. Reza Zarraf'ın peçetesinden ne farkı var bu olayın? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Buradan diyorum çok netim bu konuda. Hocamı hayattayken tehdit ediyorlardı.”

“25 YILDAN BERİ O KAMPTA HAPİSTİ”

Ebuseleme Gülen açıklamasının sonunda ise terör elebaşı Gülen’in, Pensilvanya’da ki kampta, 25 yıldan beri esir olduğunu ifade ediyor. "Hepinizin aklında bir soru var biliyorum. Hocam neden sustu? Neden hiçbir şeyi açıklamadı yıllarca? Anlam veremiyorsunuz bu suskunluğa. Sustu çünkü o Cevdet, Mustafa Özcan ve Ekrem onu tehdit ediyordu. Ondan konuşamadı. Bizi gönderirsen konuşur, bildiklerimizi anlatırız diyorlardı. Bizi görevden alamazsın diyorlardı. Tehdit edildi ve belki başka çaresi yoktu. Ama ben bir türlü ona haykırmaktan kendimi alamıyorum. Cesur olsaydın hocam diyorum. Zamanında adam gibi her şeyi açıklayıp işleri yoluna koyup öyle gitseydin diye bağırıyorum iç dünyamda. Biz seni yaptığın güzel şeylerle hatırlayacağız. Ama böyle bitmemeliydi. Keşke biraz cesur olup bu Cevdet beni eskiden yaptığım bazı şeyler yüzünden tehdit ediyor diyebilseydin. O yüzden konuşamıyorum deseydin. Tehdit edildiğin için korktun da mı saklandın o kampta yoksa Tayyip'e karşı gurur mu yaptın bilmiyorum ama saklandın. Ya da belki saklanmadın. 25 yıldır hapis ettiler seni oraya. Belki de çaresizliğinin sebebi buydu ve biz onu göremedik. Belki de sen o kampta hapistin. Belki de o yüzden dedin ben çok yattım onlar da yatsın. Belki de 25 yıldır tehdit altında yaşıyordun. Belki de bilmediğimiz ne dertlerin vardı.”

Pentagon'dan Türkiye'ye: Suriye ve Irak'ta PKK'nın vurulması... 25 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de Teröristbaşı Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!
Sonraki Haber