FETÖ’nün başına Ekrem Dumanlı geçti! Yeğen Ebuseleme duyurdu...

FETÖ elebaşı öldükten sonra örgüt içinde başlayan koltuk ve para kavgası devan ediyor. Elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, yeni bir iddia da bulundu. Ebuseleme Gülen yaptığı bir paylaşımda, eski Zaman paçavrasının Genel Yayın Yönetmeni ve firari terörist Ekrem Dumanlı'nın örgütün başına geçtiğini duyurdu.

MEVLÜT YÜKSEL /ÖZEL HABER

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde devletlerin her kurumuna sızarak elegeçiren FETÖ’de yeni bir gelişme yaşandığı iddia edildi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldükten sonra, örgüt içinde başlayan koltuk ve para kavgası devam ediyor. Pensinvanya’da perşembe günü gömülen Fetullah Gülen’in ardından daha bir gün geçmeden örgütün yeni liderinin belirlendiği iddia edildi. Elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, yeni bir iddia da bulunarak yaptığı bir paylaşımda, eski zaman paçavrasının Genel Yayın Yönetmeni firari terörist Ekrem Dumanlı’nın örgütün başına geçtiğini duyurdu.

“NE YAPTIN ETTİN HİZMETE BAŞKAN OLSUN”

Ebuseleme X hesabından yazdığı mesajda, "Ekrem Dumanlı seni de tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti’ne başkan olamadın belki ama ne yaptın ettin Hizmet’e başkan oldun. Bedeli yüzbinlerin hayatına mal oldu ama sana feda olsun" dedi.

Öte yandan, FETÖ’deki son gelişme, örgütü tanıyanlar tarafından, "Teröristbaşı Fetullah Gülen’in yeğeninin konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda henüz herhangi bir bilgi ve ayrıntı yok. Eğer Ebuseleme’nin yazdığı doğruysa, Mustafa Özcan, Cevdet Türkyolu ve Ekrem Dumanlı “troykası” yönetime el koydu demektir. Bu durumda, FETÖ’de bölünme kaçınılmaz hale gelir. Çünkü örgüt tabanının yüzde 90’ı Ekrem Dumanlı’dan nefret ediyor" ifadelerini kullandılar.

Yine aynı kişilere göre, Ekrem Dumanlı cenazeye katılmadı.

Kayısıyla 10 yıl gençleşin! Mucize kür ile muhteşem görünüm... GRİ kategorideki terörist etkisiz hale getirildi Erdoğan'daki 'tarak' kimlere dert oldu?
Sonraki Haber