Fikirtepe'nin son hali sosyal medyada gündem oldu

Kadıköy'deki kentsel dönüşüm sonrası gecekondu mahallesinde lüks sitelerin olduğu "elit" muhite dönen Fikirtepe'nin yeni görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Kadıköy'ün yeni beton cenneti Fikirtepe'ye yapılan yeni konutların yüksekliği sosyal medyada gündem oldu. Binlerce yorum yapılan videoya görenler Fikirtepe'deki yeni inşaatları "Ranttepe, toplu mezar, açık hava hapisanesi" diyerek yorumladı.

"İstanbul'da yaşanacak bir depremde hepimize geçmiş olsun. Sağ kurtulanımız da yardım gelene kadar ölür" dedirten video için bazı yorumlar şöyle:

DENİZ GÖREN EVLERE GEÇMİŞ OLSUN

"Azıcık deniz gören her 5 katlı binanın manzarasını mahveded, distopik bir beton yığını"

"Kentsel dönüşüm böyle birşey işte. ne sandınız arsa sahiplerine daire yapıp gidecek mi müteahhit bedavadan. Bir o kadar da kendisine yapacak ki kar etsin. Yapılan işlemi onaylamıyorum ama bu işler böyle. Yakın bir tanıdığım 2+1 kurayla geçen sene 7 milyona aldım diye seviniyordu.haklı şimdi iki katı."

"Kapış kapış satın alınacak binlerce daireyi içeren görüntü. Belki de çoktan satın alındı bile. Bu kadar alıcısı varken niçin şikayet ediliyor, anlamıyorum."

"Buralarda yerleşim başlasın Kadıköy'ün demografisinin fatih'ten farkı kalmayacak."

Fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı Astsubayı şehit eden motosikletlinin tehlikeli videoları ortaya çıktı CHP’li başkandan kadın çalışana tepki çeken hareket "Rakı içki değildir, rakı vatan sevgisidir!" Tasmasız kangal minik köpeği parçaladı, sahibi kalp krizi geçirdi HEMŞİRENİN "YAKAYIM MI SİZİ" ŞAKASI FACİAYA DÖNÜŞTÜ