Fox TV'nin O dizisi kanallara korku saldı! ATV, TRT 1, Kanal D Ve Show TV Geride Kaldı…

FOX TV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan “Şahane Hayatım” dizisinin reyting başarısı adeta diğer kanallara korku saldı. İşte o dizi…

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı haberde; FOX’un bir kadının tüm gücünü korumak için verdiği büyük savaşını konu alıyor. “Şahane Hayatım” 4. bölümünde yeniden kendi rekorunu kırdı.

“Şahane Hayatım” dizisi reytinglerini yükseltti. Ekran yolculuğuna yeni başlayan dizi Ay Yapım imzalı.  Dün dizi üç kategoride de reytingini birer rakam daha yükseltti. Kendi rekorunu kırdı. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizi Tüm Kişiler’de 5.97 reytingle 2. sırada, AB’de 5.27 reytingle 3. sırada ve ABC1’de 6.46 reyting ile 2. sırada yer aldı.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Yiğit Özşener’i buluşturan dizi 4. bölümünde Melisa’nın (Nesrin Cavadzade) yakınına kadar girmesi Şebnem’in (Hilal Altınbilek) sabrını iyiden iyiye taşırdı. Dizide izleyicinin tansiyonu da tavan yaptı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu