Gaddar dizisi Aydan Dağhan'ı kurtarıyor! Korkut aşkına mağlup oldu! O anlara sosyal medyada yorum yağdı...

Gaddar dizisi yeni bölümde birbirinden renkli anlar yaşanıyor. Geceye damga vuran ise Müdür ile Nilüfer'in duygu dolu anları oldu. Sosyal medyada yorum yağan sahnelerden biri de Korkut ve Leyla'nın sahnesi oldu. Kimse böyle bir hareket beklemiyordu. İşte o anlar...

Gaddar dizisinde bu hafta Dağhan Korkut tarafından yakalanıyor ve Ekber'in desteği ile işkence yapıyor. Peki Leyla'nın Korkut için hazırladığı plan ne?

GADDAR DİZİSİNDE NELER YAŞANDI?

Ekber’in görevi yerine getiremediğini öğrenen Arif Mübarek şirketten tanıdığı bir tetikçiyi Ekber’in hizmetine verir. Dağhan ve Kurt Arif’e bir adım daha yaklaşabilmek için esas eve giden noktalardan birine daha baskın yapar. Bu durumu öğrenen Arif herkesi ayaklandırır, Dağhan ve Kurt’u şeytan ilan edip hedef gösterir. Leylâ Korkut’un yardım teklifini kabul eder ve geri dönmemesi için Korkut’un ondan istediklerini yerine getirmeye başlar.

AYDAN DAĞHAN'A HESAP SORUYOR

Gençliğim senin yüzünden soldu gitti diyen Dağhan kendinden hesap soran Aydan'a başından geçen bir olayı anlatıyor. Dağhan yaşadıklarından nefret ettiğini ve başındaki belalardan kurtulmak istediğini söylüyor. 

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak