Gaddar dizisi Aydan ve Dağhan'ın büyük kararı! Gaddar dizisinde Ekber'in planı işliyor mu?

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin son bölümünde Korkut'un ölmediği ve intikam peşinde olduğu ortaya çıkıyor. Korkut, Dağhan'ın sevdiklerine zarar vererek ona ulaşmaya çalışıyor. Leyla ve Gürkan, Arif'in evinde tehlikeli bir şekilde sıkışıp kalıyorlar. Dağhan ve Müdür onları kurtarmak için harekete geçiyor. Yağmur, Enver'le yaşadığı olaydan sonra aile evine geri dönüyor. İşte diğer gelişmeler...

Dağhan, Korkut'un ölümünden sonra kendini çok yorgun ve çaresiz hissediyor ve Leyla'nın yanında teselli arıyor. Leyla ve Dağhan'ın yakınlaşması Aydan'ı yeni bir karar vermeye itiyor. Aydan, Oya'nın ısrarlarına karşı koymayı bırakıp yeni biriyle görüşmeye başlıyor. Rüzgar, babasının intikamını aldıktan sonra rahatlamış hissediyor. Fakat içindeki intikam ateşi yeniden alevleniyor. Rüzgar, askerdeyken sevdiği kızın hayatını karartan olayın peşine düşüyor. Ekber, tüm güçlerini kullanarak Enver ve Dağhan'ı zor durumda bırakmak için Şirket'ten destek alıyor.

Müdür, kızı Nilüfer'i korumak için onu yurt dışına göndermeye karar veriyor. Bu planı gerçekleştirmek için Leyla'dan yardım istiyor. Dağhan ve Rüzgar arasındaki abi-kardeş bağı, Rüzgar'ın başına gelenlerden sonra zarar görüyor. Dağhan bu durumu düzeltmek için çaba gösteriyor.

Bölüm, Ekber'in Nilüfer'i öldürmekle tehdit etmesiyle sona eriyor. Müdür, kızını kurtarmak için ne yapacağını bilemez durumda kalıyor.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı