Galatasaray rakibi Tottenham 8 dakikada attığı 3 golle fişi çekti

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Tottenham, sahasında ağırladığı ve 1-0 geriye düştüğü West Ham maçını 4-1'lik skorla kazandı. 8 dakikada 3 gol bulan Tottenham, ligde 6. sıraya yükseldi.

Tottenham, İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında West Ham United'ı konuk etti. Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanan maç ev sahibi takımın 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

8 DAKİKADA 3 GOL

18. dakikada Mohammed Kudus'ün attığı golle yenik duruma düşen Tottenham, 36. dakikada Dejan Kulusevski ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1'lik skorla tamamlandı. 2. yarıya hızlı başlayan ev sahibi takım, 8 dakikada bulduğu 3 golle maçı kopardı. Tottenham, 52. dakikada Yves Bissouma, 55. dakikada Jean-Clair Todibo (kendi kalesine) ve 60. dakikada Heung-min Son'un golleriyle maçı 4-1'e getirdi.

KAVGA ÇIKTI, MOHAMMED KUDUS KIRMIZI KART GÖRDÜ

West Ham'da Mohammed Kudus rakibiyle yaşadığı kavga nedeniyle sarı kart gördü. Sonrasında yapılan VAR incelemesinde Kudus'un iki rakibine yumruk attığı görüldü ve Ganalı oyuncu 86. dakikada kırmızı kart gördü.

Tottenham bu galibiyetle puanını 13'e çıkardı ve Premier Lig'de 6. sıraya yükseldi. 8 puanda kalan West Ham ise 14. basamakta bulunuyor.

"Bugün parayı alıcam kanka! Bir alem yaparız, parayı bir kurtaralım" Mauro Icardi yıldızlaştı, Galatasaray Antalya'da kazandı! Eyüpspor evinde tek attı, 3 puanı hanesine yazdırdı!
Sonraki Haber