Galatasaray tüm dengeleri değiştirdi! Süper Lig'de bu sezonun şampiyonu Cimbom oldu: İşte şampiyonluk ve küme düşme ihtimalleri

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek büyük bir avantajı eline geçirdi. Futbol veri sitesi Euro Club Index, derbinin ardından Süper Lig'in 2024-25 sezonu için şampiyonluk tahminini güncelledi. Sıralamada büyük bir değişikliğe gidildiği gözlemlenirken, Galatasaray'ın favori konuma yükseldiği görüldü.

SÜPER LİG'İN ŞAMPİYONU GALATASARAY!

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve aradaki puan farkını 5'e yükseltti. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası, futbol veri sitesi Euro Club Index şampiyonluk tahminini güncelledi. Buna göre Galatasaray, yüzde 58.3 ile şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Okan Buruk: ... bu yüzden rahat maç oldu!