Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarını kahreden haber geldi: Kupanın favorilerinden biri Cimbom oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde yeni formatın ilk kez düzenleneceği sezonda büyük bir heyecan yaşanıyor. Öyle ki 3 büyük takımımız Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ilk kez aynı turnuvada mücadele edecek. Ünlü istatistik şirketi, Galatasaray'ı çeyrek finale yükselmesi en garanti 3 takımdan biri olarak gösterdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ise kötü haberi verdi.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ'NDE ÇEYREK FİNALE KALACAK!

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon tarihte ilk olarak 3 büyük takımımız yer alacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın fisktürleri belli olurken, en rahat eşleşmeler Galatasaray'ın oldu. Sarı kırmızılı takım, istatistik şirketlerine göre çeyrek finale yükselmesi en garanti üçüncü takım konumunda.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!