Galatasaray yeni Milot Rashica'sını buldu! Okan Buruk'tan transfer için yönetime baskı: 15 milyon euroluk yıldız geliyor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk yeni Milot Rashica'sını sonunda buldu. Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılması sonrası kanat transferi isteyen Okan Buruk, Milot Rashica'dan sonra bu tarzda bir isim arayışındaydı. Şampiyon teknik adam, 2 sezon önce transfer listesinde olan 15 milyon euro değerindeki yıldız isim için yönetime baskı yapıyor.

OKAN BURUK YENİ MİLOT RASHICA'SINA KAVUŞTU

Wilfried Zaha'nın Premier Lig'e transferi an meselesi. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ise kanat transferi istiyor. Yönetim ile yaptığı görüşmede isim listesini sunan şampiyon teknik adam, yeni Milot Rashica'sı için yoğun şekilde ısrarcı.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı! İşte son hava durumu tahminleri YASAL OLAN HELAL DEĞİLSE Narin'in otopsisinde kahreden detay!