Galatasaray yöneticileri İtalya'ya gitti, transfer Almanya'dan geldi! Yıldız futbolcu son gün 6 milyon euro bonservisle imzayı attı: Bu akşam İstanbul'a geliyor

Galatasaray'da yöneticiler Nicola Zalewski için 4 gündür İtalya'ya kamp kurarken, bu transfer başarısızlıkla sonuçlandı. Transfer döneminin bitimine saatler kala sarı kırmızılı takımda sürpriz bir transfer gerçekleşti. Almanya Bundesliga'da oynayan yıldız oyuncu 6 milyon euro bonservisle transfer edildi. Futbolcu bu akşam İstanbul'a geliyor.

GALATASARAY'DAN 6 MİLYON EUROLUK TRANSFER

Transfer dönemini bir hayli hareketli geçiren Galatasaray'da sürpriz bir transfer gerçekleşti. Sarı kırmızılı takımda Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Sportif A.Ş. Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu 4 gündür Roma'da Nicola Zalewski transferi için kamp kurmuştu.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı!