Galatasaray’da çare Abdurrahim Albayrak! Florya’yı toparlayacak, futbolcuların motivasyonunu arttıracak! Erden Timur’un boşluğunu ancak o doldurur…

Galatasaray’da kötü gidiş sonrası kulislerde Abdurrahim Albayrak ismi yüksek sesle konuşulur oldu. Erden Timur’un ayrılığı sonrası Florya’da oluşan boşluğu dolduracak isim olarak görülen Abdurrahim Albayrak, kulüp içinde yer aldığı 7 sezonun 5’inde şampiyonluk gördü.

‘BİZİ ANCAK SEN KURTARIRSIN ABDURRAHİM ALBAYRAK!’

Üst üste iki sezon şampiyon olan Galatasaray’da yeni sezon kabus gibi başladı. Hazırlık maçında Almanya 2. Lig ekibi Düsseldorf’a 5-2 mağlup olan Cimbom, sezonun ilk tokatını yedi ancak bu sonuç çok da ciddiye alınmadı. Ancak bu skor, Süper Kupa’nın habercisi olmuştu.

Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Aslan 3 attı 3 aldı, zirveye derbi öncesi pençeyi de attı! Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu?