Galatasaray'da Elias Jelert için karar çıktı! Devre arasına kadar düşünülmüyor

Galatasaray'a yüksek bonservisle gelen Elias Jelert, Okan Buruk tarafından 11'e alınmamıştı. Kasımpaşa maçında 90 dakika süre alan Elias Jelert, büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve beklentilerin altında kaldı.

Galatasaray'da Danimarkalı sağ bek Elias Jelert için yeni bir karar çıktı...

Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçen ardından 3-3'ü gören Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk faturayı üzerine almıştı. Bir numaralı sorumlunun kendi olduğunu belirten Buruk, bazı oyunculara da göndermede bulunmuş ve bunun bir bedeli olacağını ima etmişti.

İLK CEZA ONA!

İşte o bedelden ilki 9 milyon euro bonservis bedeli ile alınan Elias Jelert'e çıkarıldı. Uzun süre şans verilmeyen Danimarkalı sağ bek Kasımpaşa önünde beklentilerin çok altında kaldı.

DEVRE ARASI OPERASYON

Sarı kırmızılı kulübün en yüksek bonservis bedeli ödenen bek olarak tarihe geçen Jelert zaten ideal 11'de yoktu. Transfer planlamasında da Buruk'un üçüncü tercihiydi. Yönetim Doue krizi sonrası tepkiyi dindirmek adına hızlı bir şekilde Jelert'i almıştı. Uzun süre hem fizik olarak yeterli görülmeyen hem de oyun sistemine ayak uyduramayan sağ bek kesik yiyecek. Okan Hoca, ocak ayına kadar yine Kaan Ayhan'ı düşünüyor. Devre arası ise sağ bek operasyonu yolda. 

(Türkiye Gazetesi)

Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Irak'ta Bağdat Havalimanı'na füzeli saldırı! Beşiktaş'tan, Kayserispor maçı sonrası Atilla Karaoğlan tepkisi!
Sonraki Haber