Galatasaray'da ikinci Victor Nelsson vakası! Okan Buruk kesinlikle transfere izin vermiyor: Yönetim oyuncuyla özel görüşme yapacak

Galatasaray'da iki sezondur transferi konuşulan Victor Nelsson, hem yönetim hem de teknik direktör ısrarıyla takımda tutulmuştu. Üst üste gelen şampiyonluklarla bu kararın ne kadar doğru olduğu görülürken, Cimbom'da ikinci bir Victor Nelsson vakası daha yaşandı. Okan Buruk transfere kesinlikle karşı çıktı.

GALATASARAY'DA İKİNCİ VİCTOR NELSSON VAKASI!

Galatasaray'ın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Victor Nelsson, Marcao'nun ayrılığı sonrası aynı şekilde Sevilla'ya imza atmaya hazırlanıyordu. Ancak Erden Timur'un ikna ettiği Danimarkalı stoper takımda kalmıştı. Aynı şekilde geçtiğimiz sezon başı da ayrılık isteğini ileten Nelsson'a teknik heyetten izin çıkmamıştı.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!