Galatasaray'ın Adana Demirspor maçı ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan herkesi şaşırtan Elias Jelert kararı: Ayrılıklar sonrası bir ilk yaşanacak

Süper Lig'in 4. hafta maçında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına çıkıyor. Teknik direktör Okan Buruk, Elias Jelert için farklı bir formül sahneleyecek. Okan Buruk sahaya çıkacak ilk 11'i belirlerken, Elias Jelert için de bir ilk yaşanacak.

OKAN BURUK'TAN JELERT SÜRPRİZİ!

Süper Lig'in 4. hafta maçında Adana Demirspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi faciasının yaralarını sarmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, sahaya çıkacak ilk 11'i belirlerken, saat 21.45'te başlayacak maçta Elias Jelert sürprizi bizleri bekliyor.

Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Aslan 3 attı 3 aldı, zirveye derbi öncesi pençeyi de attı! Cinayet neden işlendi ve insanlar nasıl susturuldu? ERDOĞAN'DAN GÖRÜŞMEDE "FUTBOL KALİTESİ" VURGUSU Tavşantepe imamının telefonunda pornografik görüntüler mi çıktı?