"Galatasaray'ın iptal edilen golü tertemiz! VAR müdahalesi kesinlikle yanlıştı! Abdülkerim ve Barış Alper'in sarı kart görmesi gerekiyordu"

Galatasaray'ın dün Konyaspor deplasmanında 2-1 kazandığı maçın hakem kararları değerlendirildi. Yayıncı kuruluşta yorumlarda bulunan Trio ekibi, sarı kırmızılı takımın attığı ve sayılmayan üçüncü golün temiz olduğunu söyledi. Ayrıca Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'ın sarı kart görmeleri gerektiği yorumu yapıldı.

'GALATASARAY'IN ATTIĞI GOL TERTEMİZ!'

Süper Lig'in ikinci hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtaki hakem kararları ise yayıncı kuruluşun Trio programında değerlendirildi. Sarı kırmızılı takımın attığı ve sayılmayan üçüncü golün temiz olduğunu söyleyen hakem yorumcuları, Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'ın sarı kartlarının atlandığını da ekledi.

İşte Trio ekibinin yorumları:

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Bankalarda Akbank teyakkuzu İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı!