"Galatasaray'ın iptal edilen golü tertemiz! VAR müdahalesi kesinlikle yanlıştı! Abdülkerim ve Barış Alper'in sarı kart görmesi gerekiyordu"

ABDÜLKERİM BARDAKCI-PEDRINHO POZİSYONU

Bahattin Duran: Abdülkerim'in gelişine bakalım. Faul tartışmasız. Zaten risk alarak geliyor. Topa temas etmeden rakibin ayağına temas. Kontrolsüz bir hareket ve sarı kart.

Bülent Yıldırım: Kayarak geliyor, kontrolsüz. Temastan bir an önce dizini büktü ve temas noktası küçük. Ancak bu gelişin kendisi kontrolsüz. Burada iyi niyetle ayağını bükmüş, tabanı rakibe oturtmamış. Pozisyon yüzde yüz faul. Sarı kart daha doğru olurdu.

Deniz Çoban: Kayarak geliyor, kontrolsüz faul. Sadece kontrolsüz hareketten değil, umut vaad eden ataktan da sarı kart çıkması lazım.

Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Mazhar Alanson, kızının cenaze töreninde ayakta zorlukla durdu