Galatasaray'ın Konyaspor maçı ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk Elias Jelert için kararını verdi: Taraftarları havalara uçuracak haber: İki transfer de sahada

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a konuk oluyor. Teknik direktör Okan Buruk, sarı kırmızılı takımın ilk 11'ini belirlerken, yeni transfer Elias Jelert ve Gabriel Sara için de kararını verdi. Okan Buruk, Elias Jelert'i ilk kez sahaya sürmeye karar verdi.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU!

Süper Lig'de sezonu galibiyetle açan iki takım Galatasaray ve Konyaspor, 2. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Konya'da oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak maçta sarı kırmızılı takımın ilk 11i belli oldu. Okan Buruk, yeni transferler Elias Jelert ve Gabriel Sara için kararını verdi.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!