Galatasaray'ın parlayan yıldızı Yunus Akgün için yarınki derbiye gözlemci akını olacak

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Yunus Akgün için Beşiktaş maçına gözlemci akını olacak. Milli futbolcu için yarınki maça Portekiz, İspanya, İngiltere, İtalya ve Belçika'dan kulüp temsilcileri gelecek.

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Yunus Akgün'e olan ilgi artıyor. Son dönemde adı birçok kulüple anılan başarılı oyuncu için Beşiktaş derbisi de kritik bir önem taşıyacak.

GÖZLEMCİ YAĞMURU

Dev derbide gözler özellikle genç yıldızların üzerinde olacak. Bunlardan biri de Yunus Akgün. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve hem ligde hem de Avrupa'da üst üste goller atan 24 yaşındaki futbolcuyu, Portekiz, İspanya, İngiltere, İtalya ve Belçika'dan gelen kulüp temsilcileri çıplak gözle tribünde izleyecek.

SICAK BAKIYOR

Geçen sezon kiralık gittiği Leicester'da kendisini göstermeyi başaramayan Yunus, Galatasaray'da yakaladığı çıkışla yeniden Avrupa'ya adım atmanın hesapları içerisinde. 

Devlet başkanına suikast girişimi: 'Arabamda 14 kurşun deliği var' Fenerbahçe - Bodrum FK | Canlı maç anlatımı Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan evliliği hakkında çok özel sözler!
Sonraki Haber