Canlı yayında taraftarları kahreden haberi verdi: "Galatasaray'ın rızası olmasa da Victor Osimhen devre arasında istediği takıma imza atabilir! Kulübe 6.5 milyon euro getirmesi yeterli, sözleşmesinde bu madde var"

Galatasaray'ın sezon başında Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, goller ve asistler yaparak katkı vermeye başladı. Dünyada büyük yankı uyandıran Victor Osimhen transferi, taraftarları da havalara uçurmuştu. Ancak Galatasaray taraftarını kahreden haber geldi.

GALATASARAYLILARI KAHREDEN VICTOR OSIMHEN HABERİ!

Yaz transfer döneminde Türk futbol tarihinin en flaş transferine imza atan Galatasaray, güncel piyasa değeri 100 milyon euro olan ve dünyanın en pahalı 4. forveti konumunda bulunan Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Bu transfer tüm dünyada büyük ses getirdi ve sarı kırmızılı taraftarları havalara uçurdu.

"O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı! Altın fiyatları düşüşte! Galatasaray taraftarını kahreden Victor Osimhen haberi: Çıkış maddesi! Meteoroloji'den 7 kent için gök gürültüsü, sağanak ve rüzgar uyarısı! Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!