Galatasaray'ın Süper Kupa maçı ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz Barış Alper Yılmaz kararı: Taraftarları Beşiktaş maçında sürpriz bir kadro bekliyor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan Barış Alper Yılmaz sürprizi... Süper Kupa'da bu akşam Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı takımın muhtemel 11'i belli olurken, teknik direktör Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz için kararını verdi.

OKAN BURUK'TAN SÜRPRİZ BARIŞ ALPER YILMAZ KARARI!

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, bu akşam saat 20.45'te Olimpiyat Stadı'nda Süper Kupa için karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı takımın ilk 11'i netleşirken, Okan Buruk'tan sürpriz bir Barış Alper Yılmaz kararı geldi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?