Galatasaray'ın Young Boys maçı ilk 11'i belli oldu! Tarihi maçta Okan Buruk Abdülkerim Bardakcı yerine tercihini yaptı! Peki hücum hattı nasıl olacak? Sürpriz karar

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Young Boys'u ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ilk 11'ini belirledi. Bugün kazanmaktan başka şansı olmayan sarı kırmızılı takımda cezalı olan Abdülkerim Bardakcı yerine oynayacak isim belli olurken, Okan Buruk hücum hattında da sürpriz bir karar verdi.

GALATASARAY'IN TARİHİ MAÇTAKİ İLK 11'İ BELLİ OLDU!

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında 3-2 mağlup olan Galatasaray, bu akşam 22.00'de rövanş maçına çıkıyor. Teknik direktör Okan Buruk, 1 kişi haricinde ilk 11'ini belirledi. Son forma için ise Ziyech ve Batshuayi arasında kararsız kaldı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!