Gamze Özçelik ve Reshad Strik düğün sonrası balayı yerine ihtiyaç sahiplerine koştular! Gönülleri fetheden hareket

Reshad Strik ve Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte rotayı Tanzanya’ya çevirdi. Çift, balayına çıkmak yerine ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti. İkilinin bu hareketi sevenlerinden tam not aldı. Özçelik ile Strik’in Kurban Bayramı’nı burada geçireceği öğrenildi.

Rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde bir dönem ‘Zeynep Komiser’ karakterini üstlenen eski oyuncu Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile evlendi. Çiftin sürpriz nikahına dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 

DÜĞÜNDEN KARELERİ PAYLAŞTI

TRT Belgesel’de ekrana gelen Ailenin Yeni Üyesi adlı programın sunuculuğunu yapan ve Diriliş Ertuğrul, Filinta gibi dizilerde oynayan Reshad Strik düğünün ardından karelere kişisel sosyal medya hesabından yer verdi. 

Özçelik ile düğünde çekilen birkaç fotoğrafa yer veren aktör, “Şimdi birlikte umuda koşma zamanı” diyerek şu mesajı paylaştı:

"İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah. Seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. İnşallah cennette de biz beraber olacağız."

Özçelik ise bu paylaşıma “İnşallah” şeklinde karşılık verdi. 

TANZANYALI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ UZATTILAR

Öte yandan Reshad Strik ve Gamze Özçelik, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte rotayı Tanzanya’ya çevirdi. Çift, balayına çıkmak yerine ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti. İkilinin bu hareketi sevenlerinden tam not aldı. Özçelik ile Strik’in Kurban Bayramı’nı burada geçireceği öğrenildi.

Bakan Tunç duyurdu! Burdur ve Karabük'e idare mahkemesi kuruluyor Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğün sonrası davette ortaya çıktı... MasterChef'te haftanın galibi belli oluyor! 3. dokunulmazlık kimin?
Sonraki Haber