Gaziantep'te aile katliamı: Eşini ve 4 çocuğunu vurup intihar etti!

Gaziantep'te bir baba, eşini ve 4 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cinayetleri işleyen Demir'in psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Konuya ilişkin Gaziantep Valiliği'nden açıklama geldi.

Son dakika haberi: Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde oturan Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile 3'ü kız 1'i erkek 4 çocuğunu silahla öldürdü. Ahmet Demir daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Cinayetleri işleyen Demir'in psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

GAZİANTEP VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Emniyet güçlerimiz tarafından yapılan incelemede şahsın, bipolar rahatsızlığı bulunduğu, psikolojik sorunlarının olduğu yakınları tarafından beyan edilmiş, son bir yıl içerisinde 7 hastane kaydı tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir" denildi

Seren Serengil ve Hande Yener Gebze'deki hayvan katliamına isyan etti FETÖ elebaşının yeni adresi belli oldu: İşte ABD'deki yeni konutu... DMM'den Diyarbakır anneleriyle ilgili açıklama: İddialar yalanlandı!
Sonraki Haber