Gaziantep'te çete üyeleri uzun namlulu silahlarla sokağa çıkıp tehditler savurdu!

Gaziantep'te bir çete, sokağa uzun namlulu silahlarıyla inip başka bir çeteyi tehdit etti. Tehditler savuran çete üyesinin 57 suç kaydının olduğu öne sürüldü. Skandal sonrası harekete geçen emniyet ekipleri çete üyelerini yakaladı.

This browser does not support the video element.

Türkiye son haftalarda Barış Boyun çetesini ve polis katili Yunus Emre Geçti'yi konuşuyor. Boyun hakkında hazırlanan iddianamede Kamikaze Dron adı verilen gençlerin yaptıkları şarkılar ve sosyal medya paylaşımları ile örgüte eleman ve para kazandırdıkları ortaya çıkmıştı.

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin de örgütle bağlantılı olabileceği  PİTON 82 isimli suç örgütüne üye olduğu öne sürülmüştü. 

Öte yandan Geçti'yle ilgili yeni bir gelişme daha yaşanmış Casperlar adı verilen bir çete, sosyal medya hesaplarından açıklama yayınlayarak polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'ye sahip çıkmıştı. 

Ülke gündeminin bir numaralı konusu olan çeteler sokaklarda dehşeti yaşatmaya devam ediyor.

ÇETELER UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SOKAKLARA ÇIKTI

Gaziantep'te çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada hızla yayıldı.

Ellerinde uzun namlulu silahlar olduğu görülen bir grup, sokağa çıktı. Söz konusu videoda çete üyelerinin bir başka çeteyi tehdit ettiği görüldü.

BAŞKA BİR ÇETEYİ TEHDİT ETTİLER

Sokak başında nöbet tuttukları görülen çete üyelerinden birinin "Hani sokağa çıkamıyorsunuz. Tuşa basmakla tetiğe basmak aynı şey mi?" dediği görülüyor.

57 SUÇ DOSYASI VAR

Tehdit videosunda yer alan kişinin ise 57 suç dosyasının olduğu iddia edildi.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerin tam olarak nerede ve hangi tarihte kaydedildiği ise bilinmiyor.

MAGANDALAR YAKALANDI

Skandal görüntüler sonrası Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve Devriye Ekipleri çete üyelerini yakaladı. 

Depremzedeler görünce şoke oldu: Battaniyelerden çip çıktı! Polislere silah çekip tehditler savuran saldırganlar tutuklandı İzmir'de sokak ortasında rezalet! Kimseye aldırış etmedi... Bu nasıl vicdansızlık! Zihinsel engelli çobana akılalmaz işkence Hatay'da tüyler ürperten olay: Baba ve 4 evladı hayatını kaybetti! "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih yazar"