Gaziantep'te polis ekipleri ile teslim olmak istemeyen şüpheli arası silahlı çatışma

Gaziantep'te ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri ile teslim olmak istemeyen şüpheli arasında silahlı çatışma çıktı. Dün İstanbul'da, bugün de Konya'da polise bıçaklı saldırı olayları yaşanmıştı.

This browser does not support the video element.

Ümraniye'de bir suç makinesini polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesiyle tekrar gündeme gelen polise şiddet olayları peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Dün İstanbul'da, bugün de Konya'da polise bıçaklı saldırı olayları yaşanmıştı. Gaziantep'te ise ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri ile teslim olmak istemeyen şüpheli arasında silahlı çatışma çıktı.

YARALANAN OLMADI

Yaralananın olmadığı olay anları kameraya yansırken şüpheli şahıs gözaltına alındı. İddiaya göre, bir hırsızlık ihbarı üzerine belirlenen adrese giden polis ekipleri, kaçmaya çalışan şüpheli şahsa 'teslim ol' çağrısında bulundu. Polisin çağrısına olumsuz cevap veren şüphelinin silah çıkarması üzerine polis de aynı şekilde karşılık verince polisle şüpheli arasında silahlı çatışma çıktı.

Yaralanan kimsenin olmadığı olay anları ise binadaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, binaya giren şüpheli şahsa polisin teslim ol çağrısında bulunması ve bu sırada asansöre yönelen şahsın silah çıkarması ile polisle aralarında çatışma yaşanması yer aldı.

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek! PKK sempatizanlarından çocuk istismarı: Polise karşı kullandılar! Köpek tacizcisi turist tutuklandı! İhbar yerine gelen polis memuruna kalleş saldırı Tekeri patlayan uçaktaki yolcu ve mürettebat tahliye edildi Rize AK Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer’in ne dediğini kimse anlamadı!