Gaziosmanpaşa'da çocuk parkında öldürülen Suriyeli çocuk intikam kurbanı olmuş! 5 şüpheli tutuklandı

Suriyeli 15 yaşındaki çocuk Abdüllatif Davvara'nın tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler kavga ettikleri bir gruptan intikam almak için cinayeti işlediklerini söyledi.

This browser does not support the video element.

Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle'de 21 Eylül Cumartesi günü meydana gelen olayda çocuk parkında arkadaşıyla oturan Suriyeli Abdüllatif Davvara, o sırada parka gelen motosiklet kasklı iki şüphelinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şüpheliler olay yerinden kaçmıştı. Polis tarafından başlatılan çalışmada aralarında olayı gerçekleştiren K.C.Ö. (18) ve F.C.U. (18)'nün de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerle birlikte olayda kullanıldığı değerlendirilen iki ruhsatsız tabanca ile bir motosiklet de ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri, aynı bölgede bir grupla kavga ettiklerini olayı bu kavganın intikamını almak için gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen şüpheliler K.C.Ö., F.C.U, ile yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan Ö.C.U(20), R.K. (23), M.T. (18) 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Deprem bölgesinde iş yapmayanın teminatını yakın" Ayfon'da 114.7 metrelik lokum Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor TCG Anadolu ve 15 savaş gemisi Boğaz'da: KKTC'den de mesaj verilecek! Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerasında Öğrenciyi ezdi, başka yere taşıdı, "balkondan düştü" süsü verdi