Gecenin Ucunda 12. bölüm full izle! 20 Aralık Gecenin Ucunda tek parça izle

GECENİN UCUNDA 12. BÖLÜM ile Star TV de. Salı akşamlarında yayınlanan GECENİN UCUNDA 12. BÖLÜM İZLE dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

This browser does not support the video element.

Gecenin Ucunda 12. bölüm ile yayında. Star TV ekranlarında Salı akşamlarında yayınlanan Gecenin Ucunda 12. bölüm full hd dizi bitiminde Youtube platformunda izleyicisinin karşısında olacak.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölümünde; acide, Ahmet'le Nermin'in tuzağına düşmüştür ve elini kana buladığını zannederken, Nermin kendini bu işin içinden sıyırmayı başarmıştır.

Nermin'in suç ortağı Ahmet hastanede ölümle pençeleşirken, diğer suç ortağı Serra ise korkusundan susmakta ve başının bu yüzden derde gireceğinden korkmaktadır. Kazım, çevrilen bu oyunlardan habersiz Macide'yi düştüğü belanın içinden kurtarmaya çalışmakta, bir çıkış yolu aramaktadır.

Sonunda kendini feda etmekten başka çare bulamayan Kazım, aşkı için siper olmaya hazırlanırken Nermin'in hiç beklenmedik hatası bütün dengeleri değiştirecek, taşları yerinden oynatacaktır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle