Geceye damga vuran şok iddia: "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi bu hakemin Fenerbahçe maçına atanması için talimat vermiş! Gerekirse penaltı uydurun demiş"

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı son dakika penaltısıyla 2-1 mağlup ettiği maç sonrası ortalık yangın yerine döndü. Ünlü spor yayıncısı Serhat Ulueren, gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı ortaya attı. Serdar Ulueren, Fenerbahçe'nin son 3 iç saha maçının 2'sine atanan Cihan Aydın'ın, bizzat TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından atandığını iddia etti.

İNANILMAZ İDDİA: "FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİNİ MEHMET BÜYÜKEKŞİ ATADI"

Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe, son dakika penaltı golüyle Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Bu penaltı kararı sonrası spor kamuoyu yangın yerine döndü. Ünlü program yayıncısı Serhat Ulueren, gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak