Genç adam 15 el ateş edilerek öldürülmüştü: Sanıklar olay gününü ilk kez anlattılar

Tanık Soner A.: "Sercan Emrah'ın annesine küfür etti"
Dosyadaki son tanık Soner A. ise Emrah Akkuş ile ev arkadaşı olduklarını belirterek, "Ümit abi ve Emrah ile eğlence mekanına giderek bir şeyler içtik. Biri Ümit abiye laf söyledi. Emrah, 'Sen nasıl benim misafirime laf söylersin' dedi. Sercan'ın mekanından 2-3 kişi gelerek olaya karıştı. Emrah, 'Siz karışmayın' dedi. Sonra biri telefon getirerek Emrah'a verdi. Emrah telefonla Sercan isimli adamla konuştu. Emrah, Sercan'a küfür etmemesi gerektiğini söyledi. Emrah, Sercan'ın annesine küfür ettiğini söyledi. Olay yatıştıktan sonra çorbacıya gitti. Sonradan yaşananları bilmiyorum" şeklinde konuştu.
Sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen maktul ailesinin avukatı, "Maktulün vücudunda 15 mermi girişi vardır. Maktulün başına tekme ile kasti şekilde vuruluyor. Sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına, gelecek celse tanıkların dinlenilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?