"Gerçekten çok üzüldüm ve günlerce acı içindeydim"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Club Brugge'ün formasını giyen Emmanuel Dennis, Galatasaray ile oynadıkları maç ve kaçırdığı gol hakkında konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynadıkları maçla ilgili Belçika basınına konuşan Club Brugge futbolcusu Emmanuel Dennis, taraftarlardan gelen tepkilerden de bahsetti.

"EVİME ÇOK MUTSUZ GİTTİM"

Het Laatste Nieuws'a konuşan Emmanuel Dennis, "Galatasaray maçının ardından evime çok mutsuz döndüm. Kaçırdığım golle ilgili taraftarlardan hakaret içerikli bir sürü mesaj aldım. Bunun bahis yüzünden olduğunu düşünüyorum. Benim yüzümden kuponları yatınca sosyal medyadan kızgınlıklarını gösterdiler. Gerçekten çok üzüldüm ve günlerce acı içindeydim" dedi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, grupta oynadığı ilk iki maçta Club Brugge ile deplasmanda berabere kalırken, sahasında Paris Saint-Germain'e 1-0 mağlup oldu. Club Brugge ise Galatasaray ve Real Madrid ile berabere kalarak 2 puan topladı. A Grubu'nda üçüncü maçlarda Galatasaray sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Club Brugge ise PSG'yi ağırlayacak.

Adana Demirspor'da Murat Sancak, başkanlığı bıraktığını duyurdu! Macron Netanyahu görüşmesi: Zamanı geldi! İsrail Suriye'ye de mi saldırdı? İşte detaylar...
Sonraki Haber