Gloria Jean’s Bayilik (Franchise) Nasıl Alınır? Şartları ve Ücreti

Gloria Jean's bayilik almak isteyenler için belirlediği şartlar arasında finansal birikim, büyük şehirlerde açılma, başka markaların ürünlerinin satılmaması, genç nüfusun yoğun olduğu bölgelerde olma ve yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunma gibi faktörler yer almaktadır. Bu şartlara uymayan adaylara bayilik hizmeti verilmemektedir.

Gloria Jean’s, dünya üzerindeki en popüler kahve firmalarından birisi olarak biliniyor. Firma, 1979 senesinde Chicago’da kurulmuştur. İlk kurulduğu zamanlar hediyelik eşya ürünleri ve kahve satışı yapan küçük bir dükkan olan bir firmadır. Günümüzde ise en popüler kahve zincirleri arasında yer almış ünlü bir marka haline gelmiştir. Ülkemizde de birçok şubesi bulunan firma, Gloria Jean’s bayiliği veriyor. Firma, bayilik sistemi ile daha fazla bölgede hizmet vermeyi hedefliyor.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş