Gönül Dağı 26. bölüm izle

Gönül Dağı 26. bölüm full izlemek için yayında. Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin tamamı kesintisiz olarak Youtube platformunda. Peki, Gönül Dağı 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 26. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin 26. son bölümünde; Zahide’nin velayet değiştirme davası için mahkeme zamanı gelmiştir. Öncelikle Sefer’in sabıka meselesini çözmek zorundadırlar.

Devreye Taner ve amcaoğulları girer. Mahkeme günü bütün kasaba Sefer’in arkasında birleşir. Hakimin kararı ne olacaktır?

Ali’nin Gönül Dağı’ndan ani gelişiyle birlikte Gülsüm ikileme düşmüştür. Gülsüm ve Ali geçmişin hesaplaşmasını yaşarlar. Gülsüm, Ali’yi adalete teslim edecek midir? Öte yandan Dilek, babasının masum olduğuna inanmaktadır, bunu ispat edebilmek için Ciritçi Abdullah’la birlikte Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i nasıl bir sürpriz beklemektedir?



Dişçi Musa, Fadime ve Veysel; Pembe’nin miras hakkını alabilmek için Fadime’nin ölmüş kocasının köyüne giderler. Dişçi Musa bu sorunu çözebilecek midir?

GÖNÜL DAĞI 26. BÖLÜM İZLE

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle