Gönül Dağı dizisine rakip geliyor! ATV'nin Zembilli dizisi başlıyor...

Türk dizi sektörüne yeni bir soluk getirecek olan "Zembilli" dizisi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı'na rakip olacak olan Zembilli, konusu ve oyuncu kadrosuyla merak uyandırıyor.

Dizi sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre Zembilli, kırsal bir bölgede yaşayan insanların hayatlarını ve mücadelelerini konu alacak. Gönül Dağı gibi kasaba hayatını konu edinecek. Gençlerin kasaba ve şehir yaşamı arasındaki farkları gözler önüne sereceği düşünülen Zembilli dizisinde hangi oyuncuların yer alacağı ise henüz açıklanmadı.

ÜS YAPIM ÜSTLENİYOR

Son olarak Kerem Alışık ve Şenay Gürler’i buluşturan “Akıldan Kalbe” filmine imza atan Üs Yapım yeni dizisi Zembilli için oyuncu görüşmelerine başladı. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor.

Üs Yapım Zembilli” adlı yeni dizinin çalışmalarına başladı. Daha önce “Elimi Bırakma”, “Benim Adım Melek” ve “Kara Tahta” gibi sevilen dizilere imza atan Üs Yapım yeni bir projenin hazırlıklarını yapıyor. Hikâye ve senaryosu Fatih Özcan imzası taşıyan dizi adını olayların geçtiği Zembilli kasabasından alıyor.

Toros dağlarının eteklerinde Zembilli Kasabasının gençlerinin acı, tatlı ve sürprizli olaylarının ekrana taşınacağı dizinin yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturacak. Dizi dünyanın en iyi 32 köyü arasına giren İzmir Birgi’de çekilecek. Oyuncu görüşmeleri devam eden dizide olaylar asker Murad’ın izinli olarak kasabaya dönüşüyle başlayacak.

Gıda güvenliği alarmı: Sucuk üreticilerinden büyük skandal Teröristbaşının cenazesindeki o elebaşı Adil Öksüz mü? FETÖ’de sahte vasiyet şoku! Yeni video paylaştı...
Sonraki Haber