Google davetinde ünlüler geçidi

Google tarafından 'Google Year in Search' etkinliği düzenlendi. Yılın öne çıkan aramalarının paylaşıldığı 2022 Google Arama Trendleri (Google Year in Search 2022) Türkiye’de bir etkinlikle ünlü isimleri, dans gösterilerini ve sürpriz şovları bir araya getirdi. İbrahim Selim’in yönetiminde 9 farklı kategoride, 2022 yılında en çok merak edilen aramaların açıklandığı geceye pek çok ünlü isim katıldı.

Google Year in Search etkinliği, aralarında Bensu Soral, Birce Akalay, Burcu Biricik, Burcu Esmersoy, Can Bonomo, Öykü Karayel, Dolunay Soysert, Ebru Cündübeyoğlu, Ece Sükan, Ekin Koç, Emre Aslan, Ezgi Mola, Hande Erçel, İdil Yazar, Levent Erden, Melikşah Altuntaş, Orkun Işıtmak, Miray Daner, Refika Birgül, Selma Ergeç, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek\ Alper Rende, Berk Keklik, Betül Çakmak, Kafalar ekibi, Ogün Alibaş Şeyda Erdoğan, Yeliz Korkmaz gibi ünlü isimleri ağırladı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı