Gözaltına alınan Aşkım Kapışmak serbest bırakıldı! İşte ilk açıklama

Ankara merkezli 22 ilde "Smart Trade Coin" isimli sözde kripto varlık alım satım platformundan yüksek kar vaadiyle 1 milyar dolarlık haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan Aşkım Kapışmak, serbest bırakıldı. Aşkım Kapışmak, serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosunca, "Smart Trade Coin" isimli sözde kripto varlık alım satım platformu üzerinden, yüksek kar vaadiyle haksız kazanç temin ettiği iddia edilen ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak yönetmek ve üye olmak," "nitelikli dolandırıcılık" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından 152 şüpheli hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Daire Başkanlığı ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Ankara merkezli 22 ilde yapılan operasyonda yazar Aşkım Kapışmak'ın da içlerinde olduğu 118 şüpheli yakalanmıştı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!