Gram altında yeni tahmin! Gözler Perşembe gününde...

İŞTE ALTIN FİYATLARINDAKİ DÜŞÜŞÜN SEBEBİ 

Ata Yatırım Hazine Müdürü Yalaz Özkanlı’nın piyasa analizi şu şekilde: 

“Geçtiğimiz hafta fabrika siparişleri, haftalık işsizlik maaşı başvuruları ve iş gücü verimliliği gibi bazı öncü verilerin beklentilerden daha güçlü gelmesi, ABD getiri eğrisinin hafta boyunca yükselmesine neden oldu.  Bu hareket 10 yıllık ABD tahvilini yüzde 4,19 seviyesine kadar taşırken, altının ons fiyatının da bu paralelde 1.930 dolar seviyesine kadar gerilediğini gözlemledik.   

Haftanın son gününde tarım dışı istihdam verisinin hem kendi içeriği hem geçmiş aylara gelen aşağı yönlü revizyonları nedeniyle eylül ayında bir faiz artışı ihtimalini büyük ölçüde fiyatlardan çıkarması ile, ABD 10 yıllık tahvilin getirisi yeniden yüzde 4,07 seviyesine gerilerken, altının ons fiyatı ise 1.930 - 1.950 dolar aralığında tutunmuş oldu.  

"Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... İkbal'in babası olay gününü anlattı Üsküdar'da İsrail protestosu! Şehit çocuklar için balonlar havalandı..