Güle güle Dries Mertens! İtalyan basını resmen duyurdu: Galatasaray'a dünyaca ünlü yıldız geliyor! 20 milyon euro piyasa değeri bulunuyor

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, ilerleyen yaşı dolayısıyla bu sezon 10 numara bölgesinde istenen verimi veremiyor. Sarı kırmızılı takım ise bu bölgeyi dünyaca ünlü bir yıldızla doldurmaya hazırlanıyor. Dries Mertens'in yerine gelecek olan Arjantinli yıldızın piyasa değeri 20 milyon euro.

GÜLE GÜLE DRİES MERTENS! İŞTE CİMBOM'UN YENİ YILDIZI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta aslan paylarından birine sahip olan Dries Mertens ile 1 yıllık daha sözleşme imzalanmıştı. Ligde 9 gol 16 asiste imza atan yıldız oyuncu, bu sezon istenen başlangıcı yapamadı. Her ne kadar ligde 8 maçta 2 gol 3 asisti olsa da 37 yaşına basan Mertens, oyun temposunda geride kalıyor.

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... İşte 10 Ekim 2024 güncel altın fiyatları Köfteci Yusuf'un sahibi sessizliğini bozdu! İlk açıklama geldi... Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı!