Gülen'in sahte doğum tarihinin arkasında Atatürk nefreti var

Doğum tarihini sır gibi saklayan, kendine yalan dolandan bir geçmiş uyduran FETÖ elebaşının son üç kağıdına çok şaşıracaksınız.

Nedim Şener X'ten yaptığı Gülen paylaşımıyla, FETÖ'nün geçmişteki dolandırıcılıklarına, yalanlarına ve riyasına bir kez daha dikkat çekti. FETÖ elebaşı F. Gülen’in de örgütü de Atatürk’ü hiçbir zaman sevmedi. "Deccal Kemal” ya da ‘Kefere Kemal” gibi aşağılayıcı ifadeleri dolaşıma bizzat onlar soktu.

Gülen’in Atatürk nefreti o kadar büyüktü ki kendi doğum tarihini de Atatürk’ün ölüm tarihinden bir gün sonraymış gibi lanse etti yıllarca.

Gülen, 1941 doğumlu olmasına rağmen mezar taşına 1938 yazdırarak, Atatürk'ün ölümünden bir gün sonra "Mehdi" olarak dünyaya geldiği yalanını yaydı. Bu tür sahtekarlıklar, FETÖ'nün yalan ve kumpaslarla dolu ideolojik yapısının da ayrılmaz bir parçasıydı çünkü.

FETÖ elebaşı anlaşılan doğum tarihiyle ilgili söylediği o büyük yalanı mezara kadar sürdürdü. Öyle büyük bir yalancıydı!

Nedim Şener’in paylaştığı o mesaj FETÖ'nün gerçek yüzü ve Atatürk'e karşı besledikleri nefret, toplumda yarattığı tahribat açısından ibret verici bir örnek.

İlk ve Son: Ulaş Tuna Astepe ve Hazal Subaşı'nın tutkulu aşk hikayesi Erzincan'da TIR'la çarpışan otomobil tanınmaz hale geldi Yalı Çapkını'nda sürpriz geri dönüş! Afra Saraçoğlu'ndan yorum...
Sonraki Haber