Günlük burç yorumları 27 Ağustos 2022! Bugün 9 burç için sağlıklı ve enerji dolu bir gün olacak

Akrep (24 Ekim 22 Kasım ) Akrep, bugün yeni bir yatırım yapmadan önce iki kez düşünmeniz gerekebilir. Servetinize bir şeyler katma şansınız olmayabilir. Sağlık cephesinde herhangi bir sorun olmayabilir. Mevcut fitness seviyenizden memnun olabilirsiniz. Diyet ve egzersiz arasında bir denge kurmaya çalışabilirsiniz. Evde gergin bir durumu çözmeyi başarabilirsiniz. Ebeveynler görüşleriniz ve zekanız için sizi takdir edebilir. Mesleki sorunları ofiste çözebilirsiniz. Yaşlılarla tartışmaların olmadığı sorunsuz bir gün olabilir. Akrep, bugün hiçbir şey güveninizi ve moralinizi zayıflatamaz. Aşk hayatı sakin ve güven dolu olabilir.

AKREP BURCU FİNANSAL DURUM

 Yatırımla ilgili önemli bir kararı birkaç gün daha ertelemeniz akıllıca olabilir, çünkü bugün hiçbir yerde para kazanmak için doğru gün değildir. Biraz zaman ayırın, analiz edin ve daha sonra bir yatırım yapın. Hisse senetlerinde para kaybedebilirsiniz, bu yüzden dikkatli olun.

AKREP BURCU AİLE İLİŞKİLERİ

Aile üyelerinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirebileceğiniz için aile hayatınız iyi olabilir. Onlar için rahatınızı feda edebilirsiniz. Tüm aile üyeleri bu kalitenizi takdir edebilir sevgili Akrep.

AKREP BURCU KARİYERİ

Genel olarak, bugün başka bir normal gün olabilir. İşyerinde bazı sorunlar olabilir, ancak bunları çözebilirsiniz. Fikrinizi paylaşmak isteyebilirsiniz, ancak düşünceleriniz işte pek önem kazanmayabilir.

AKREP  BURCU SAĞLIK DURUMU

Bugün Egzersiz yaparak ve yoga duruşları yaparak günün tadını çıkarabilirsiniz. Bazı yorucu yoga hareketleri nedeniyle bacaklarınızda hafif ağrı hissedebilirsiniz ancak bu geçici olabilir. Seanstan sonra kendinizi iyi ve aktif hissedebilirsiniz.

AKREP BURCU AŞK HAYATI

Bugün Sevdiğinizle sağlıklı bir tartışmanın tadını çıkarabilirsiniz. İkiniz de aynı sayfada olabilirsiniz. Birbirlerine sevgi ve güven olabilir. Kelimelerinizi dikkatli seçin ve herhangi bir karışıklık olmayabilir.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi