Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı! Sınır kapılarında yoğunluk...

Avrupa'dan ana vatana tatile gelen gurbetçiler memleketlerinden aldıkları yiyecekleri de bagajlarına yükleyip ülkelerine dönüşe geçti. Sınır kapılarında yoğunluk yaşanıyor.

Avrupa'nın farklı ülkelerinde yaşayıp, yaz tatillerini ana vatanda geçiren gurbetçiler, bulundukları ülkelere geri dönüşlerini sürdürüyor. Kara yolunu kullanan gurbetçilerin ülkeden ayrılırken son durak noktaları ise Edirne'den Bulgaristan ve Yunanistan'a açılan sınır kapıları oluyor.

Gurbetçilerin en çok tercih ettiği sınır kapılarından Bulgaristan'a açılan Kapıkule'de ise çıkış peronlarının önünde kuyruklar oluşuyor. Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule ve Hamzabeyli, Yunanistan'a açılan Pazarkule ve İpsala ile Kırklareli'den Bulgaristan'a açılan Dereköy sınır kapılarından 22 Haziran-22 Ağustos tarihleri arasında 2 milyon 241 bin 118 gurbetçi ülkeye giriş yaptı. Aynı tarihler arasındaysa bu kapılardan yurt dışına 1 milyon 852 bin 286 gurbetçi çıkış yaptı.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı