Hain TUSAŞ saldırısında dikkat çeken kebapçı detayı! PKK'lı teröristler saldırı öncesi bakın ne yapmış...

KEBAPÇIDA 2 SAAT GEÇİRMİŞLER

Biri kadın biri erkek olmak üzere iki teröristin, çift görünümü vererek saldırı saatine kadar zaman geçirdikleri ortaya çıktı. Teröristlerin dikkat çekmemek için ilçenin merkezindeki bir kebapçıya saat 10:45 sıralarında giriş yaptıkları ve yaklaşık 2 saat boyunca burada vakit geçirip yemek yedikleri tespit edildi.

SEVGİLİ ROLÜ YAPMIŞLAR

Ödemeyi nakit para ile yapan teröristler, dikkat çekmemek için el ele tutuşarak ilçede bir süre dolaştıkları belirlendi. Erkek teröristin, tuvalet ihtiyacı olduğunu söyleyerek ilçede bulunan bir kıraathaneye girdiği, çıkışta ise sırt çantasını giriş kapısına bırakarak "5 dakika sonra döneceğini" söylediği ortaya çıktı. Kadın teröristle birlikte geri gelip çantayı aldıktan sonra oradan ayrıldıkları belirlendi.

Vatansız elebaşının cenaze töreninde dikkat çeken detay! Okula tabanca getirip arkadaşını öldürdü Narin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Dünyanın en iyi statları açıklandı: Fenerbahçe Türkiye'nin zirvesinde "Cemaatimizi devlet düşmanı yaptın, utanmıyor musun?" Saha Expo Savunma & Havacılık Fuarı'na ziyaretçi kısıtlaması