HAKAN FİDAN NEDEN 3. DÜNYA SAVAŞI UYARISI YAPTI? ABD SAVAŞ GEMİSİ, RUSYA’DA SALDIRI! NELER OLUYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Devlet Bahçeli'nin MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarını, İsrail’in Lübnan’a saldırı hazırlığını, ABD’nin dikkat çeken savaş gemisi kararını, Rusya’nın nükleer hazırlığını ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın çok kritik ‘3. Dünya Savaşı’ uyarısını değerlendirdi.

''MUHALEFET SON YILLARDA DEVLET KURUMLARINI İTİBARSIZLAŞTIRMA POLİTİKALARI UYGULUYOR''

Bozkurt, ''CHP Yöneticileri hükümetin politikalarını takip etmiyor. Asgari ücret, emekliye zam, vergide adalet, TÜİK verileri gibi konuları Bakan Şimşek'e iletmişler. Muhalefet son yıllarda devlet kurumlarını itibarsızlaştırma politikaları uyguluyor.

''ABD, EMPERYALİST ÇIKARLARI ÇERÇEVESİNDE TÜRKİYE'NİN GÜNEYDOĞUSU BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜMÜNÜ DİZAYN ETMEK İSTİYOR''

Soğuk Savaş'ın bitmesiyle ABD'nin küresel hakimiyet isteme savaşı başladı. ABD, emperyalist çıkarları çerçevesinde Türkiye'nin güneydoğusu başta olmak üzere tümünü dizayn etmek istiyor. ABD donanması, ABD'nin küresel ve ekonomik çıkarlarını savunma aracıdır. ABD askeri gücü, ABD'nin emperyalizminin hedeflerine ulaşmak için bir sopadır. 

''3.DÜNYA SAVAŞI'NIN MERKEZİ DOĞU AKDENİZ OLACAKTIR. BU FİTİL MAVİ VATAN'DA ATEŞLENECEKTİR''

Rusya, Çin, İran ve Kore eksenli bir durum söz konusu. Theodore Roosvelt gemisi 3 gün önce görev için Güney Kore'ye gitmişti, apar topar Doğu Akdeniz'e çağırıldı. Demek ki İsrail-Lübnan meselesinde o coğrafya üzerinden bir genişleme var. 3.Dünya Savaşı'nın fitilleneceği coğrafya, en riskli yer bizim coğrafyamızdır. 3. Dünya Savaşı'nın merkezi Doğu Akdeniz olacaktır. Bu fitil Mavi Vatan'da ateşlenecektir. Türkiye'nin acilen Kuzey Kıbrıs'ta donanmamızın yanaşacağı bir liman ve askeri alanlarımız için SIHA üssü oluşturmalı.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar… Filistinli yaşlı kadını parçalamaya çalışan İsrail köpeği öldürüldü! SÜLEYMANCILAR İSRAİL’E NASIL DESTEK VERDİ? YENİ VERGİ PAKETİNDE NELER VAR? Gazzeli genç aklını yitirmek üzere! İsrail 1 ayda bu hale getirdi Bir milyar dolar bağış yapan Pepsi ile İsraillilerin katliam dansı!